Udskiftning af vinduer og døre nedsætter varmeregningen

Hos Svendsen Kongerslev ApS ved Aalborg nær Støvring, Hadsund og Gistrup klarer vi alle former for udskiftning af vinduer og døre. Vi tilbyder også reparation og vedligeholdelse, men ofte kan det bedre svare sig med en total udskiftning af vinduer.

Det kan altid svare sig med udskiftning af vinduer og døre

Vi har over 100 års erfaring med udskiftning af vinduer og døre, og der kommer hele tiden nye vinduer på markedet. Teknisk set kan et vindue holde i rigtigt mange år, hvis det vedligeholdes, men udviklingen inden for især glasruder gør, at der altid vil være en besparelse at hente på nye vinduer.

Udskiftning af vinduer i boligen er en rigtig god investering, fordi det vil spare dig for mange penge på opvarmning af boligen. En stor del af boligens varme siver nemlig ud igennem utætte og ældre vinduer. Dertil kommer nogle miljømæssige fordele samt et bedre indeklima.

Vi er en familieejet tømrervirksomhed, som har mere end 100 års erfaring inden for at tømrer- og snedkerarbejde herunder vinduesudskiftning. Vi har altid lagt vægt på den faglige stolthed samt den gode dialog med kunderne. Vi er naturligvis medlem af Byg Garantiordningen.​

Kontakt os for at få et tilbud på en vinduesudskiftning

Hvad koster udskiftning af vinduer? Vi kommer gerne ud på en besigtigelse, således vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på en vinduesudskiftning samt eventuel montering af dør.

Du kan ringe til os på telefon 98 33 14 22 for at høre meget mere, men du kan også skrive til os på rns@svendsenkongerslev.dk.

Indhent dit tilbud i dag på dit næste projekt som udføres af os

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ønsker du at kontakte os
​og høre mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Svendsen Kongerslev ApS

Syrenvej 6

9293 Kongerslev

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 98 33 14 22

E-mail: rns@svendsenkongerslev.dk

CVR: 56142312

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.