Nyt tag, tagrenovering og andet tagarbejde

Hos Svendsen Kongerslev ApS ved Aalborg nær Hadsund, Gistrup og Støvring tilbyder vi tagrenovering og tagreparation, men vi lægger også gerne et nyt tag på huset eller ejendommen.

Vi er et familieejet tømrerfirma med mere end 100 års erfaring, og vi kan vedligeholde og lægge enhver form for nyt tag.

Mange års erfaring med at lægge enhver form for nyt tag

Vi har stor ekspertise med enhver form for nyt tag, men også med renovering af tag. Vi kan blandt andet tilbyde eternittag, tegltag og tagpaptag samt ståltag og meget mere.

Vi har over 20 veluddannede håndværkere samt gode garantiordninger ved udskiftning af tag. Det er din sikkerhed for en godt og solidt tag, som vil holde i mange år frem i tiden. Samtidig får du et problemfrit byggeri uden kedelige ekstraregninger.

Vi gør det trygt og overskueligt, når du skal have nyt tag eller tagrenovering. Samtidig sparer vi dig for penge på kort og lang sigt. Vi lægger stor vægt på vores faglige stolthed og på den gode dialog med vores kunder, hvor vi samtidig giver råd og vejledning. Vi er naturligvis medlem af Byg Garantiordningen.​

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Hvad koster et nyt tag? Vi tager gerne en drøftelse om tagets tilstand og priser for tagmateriale. Derpå udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en god pris på tagarbejde.

Du kan ringe til os på telefon 98 33 14 22 for at høre meget mere, men du kan også skrive til os på rns@svendsenkongerslev.dk.

Indhent dit tilbud i dag på dit næste projekt som udføres af os

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ønsker du at kontakte os
​og høre mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Svendsen Kongerslev ApS

Syrenvej 6

9293 Kongerslev

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 98 33 14 22

E-mail: rns@svendsenkongerslev.dk

CVR: 56142312

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.