​Nyt tag, tagrenovering og andet tagarbejde

Hos Svendsen Kongerslev ApS ved Aalborg nær Hadsund, Gistrup og Støvring tilbyder vi tagrenovering og tagreparation, men vi lægger også gerne et nyt tag på huset eller ejendommen.

Vi er et familieejet tømrerfirma med mere end 100 års erfaring, og vi kan vedligeholde og lægge enhver form for nyt tag.

Mange års erfaring med at lægge enhver form for nyt tag

Vi har stor ekspertise med enhver form for nyt tag, men også med renovering af tag. Vi kan blandt andet tilbyde eternittag, tegltag og tagpaptag samt ståltag og meget mere.

Vi har over 20 veluddannede håndværkere samt gode garantiordninger ved udskiftning af tag. Det er din sikkerhed for en godt og solidt tag, som vil holde i mange år frem i tiden. Samtidig får du et problemfrit byggeri uden kedelige ekstraregninger.

Vi gør det trygt og overskueligt, når du skal have nyt tag eller tagrenovering. Samtidig sparer vi dig for penge på kort og lang sigt. Vi lægger stor vægt på vores faglige stolthed og på den gode dialog med vores kunder, hvor vi samtidig giver råd og vejledning. Vi er naturligvis medlem af Byg Garantiordningen.​

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Hvad koster et nyt tag? Vi tager gerne en drøftelse om tagets tilstand og priser for tagmateriale. Derpå udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en god pris på tagarbejde.

Du kan ringe til os på telefon 98 33 14 22 for at høre meget mere, men du kan også skrive til os på rns@svendsenkongerslev.dk.

​INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD? 

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et gratis tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Ole Nielsen

"Super hyggeligt sted at handle med rigtig god betjening. Rigtige gode varer."

★★★★★

Arne Johansen

"God oplevelse. Kompetente ekspedienter."

★★★★★

Rene Jacobsen

"God oplevelse og gode mennesker."

★★★★★

Tommy Riise

"Super betjening og et godt sted at handle."

Kontakt oplysninger

Svendsen Kongerslev ApS

Syrenvej 6

9193 Kongerslev

​Tlf.: (+45) 98 33 14 22

E-mail: rns@svendsenkongerslev.dk

Cvr: 56142312

Hurtig navigation

Vi er en del af