Renovering af hus samt ombygning og tilbygning

Hos Svendsen Kongerslev ApS ved Aalborg nær Hadsund, Støvring og Gistrup tilbyder vi renovering af hus samt tilbygning og ombygning af hus. Vi har stor ekspertise med ombygning og renovering af hus samt alle andre former for ejendomme, bygninger og lignende.

Mange fordele ved ombygning og renovering af hus

Vi bygger, renoverer og ombygger garager, carporte, havestuer, udhuse og lignende bygninger, som ikke benyttes til beboelse. Det kan også være industri-, lager-, avls- og driftsbygninger. Desuden kan det være sommerhuse og enfamilieshuse.

Renovering af hus vil normalt inkludere energibesparende tiltag såsom efterisolering og udskiftning af vinduer. Dermed får man en omgående besvarelse på varmeregningen, og dertil kommer værdiforøgelsen af ejendommen. Der er med andre ord mange fordele ved at renovere hus.

Vi løser alle opgaver inden for ombygning og renovering af hus, og vi råder og vejleder gerne om valg af materialer og farver samt indretning.

Vi er et familieejet tømrerfirma, som har mere end 100 års erfaring inden for byggeri, og vi har altid lagt stor vægt på vores faglige stolthed og på den gode dialog med vores kunder. Vi er naturligvis medlem af Byg Garantiordningen.​

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Hvad koster renovering af hus? Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi drøfter mulighederne, hvorpå vi fremsender et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede ombygnings- eller renoveringsopgave.

Du kan ringe til os på telefon 98 33 14 22 for at høre meget mere, men du kan også skrive til os på rns@svendsenkongerslev.dk.

Indhent dit tilbud i dag på dit næste projekt som udføres af os

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ønsker du at kontakte os
​og høre mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Svendsen Kongerslev ApS

Syrenvej 6

9293 Kongerslev

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 98 33 14 22

E-mail: rns@svendsenkongerslev.dk

CVR: 56142312

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.